Nederlands ontwerp en management, productie in Azië @ VIETIS B.V. - VIETIS B.V.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nederlands ontwerp en management, productie in Azië
Your one-stop for cosmetics and pharmaceutical packaging solutions  

Als serieus, middelgroot bedrijf in het business-to-business segment, kunt u niet zonder goede verpakkingsoplossingen. Industriële verpakking is echter complex en veeleisend en mogelijk mist u de capaciteit om eigenhandig een volledige verpakkingsketen op te zetten en deze met de vereiste kwaliteitscontrole te beheren. Dan wil VIETIS graag uw partner zijn!

VIETIS biedt klanten het dubbele voordeel van Nederlands ontwerp en goedkope productie in China. Met een eigen vestiging in Shanghai doet VIETIS daarbij zelf de kwaliteitscontrole. Van concept of ontwerp tot matrijsbouw, productie en distributie: VIETIS levert het zoals u het hebben wilt – met volledige ontzorging of ondersteunende diensten – tegen een concurrerende prijs."Uw wensen staan voor VIETIS centraal, met de juiste mensen en middelen werken wij vol passie naar het door u gewenste resultaat"


Onze innovatie- en ontwerpkracht komt voort uit de intensieve inbreng van een aantal Nederlandse top-designers, die zich op creatief en technisch vlak hebben bewezen. Voor de productie van matrijzen en fabricage van kunststof producten werken wij met specialisten in o.a. China en Hong Kong. De gunstige kostenstructuur, flexibiliteit en kwaliteit van onze partners stellen u in staat om een hoogwaardig product te kopen tegen een interessante kostprijs. Uw wensen staan voor VIETIS centraal, met de juiste mensen en middelen werken wij vol passie naar het door u gewenste resultaat.

Onze diensten?


* Productontwikkeling *
Van idee tot concept, gespecialiseerde ontwerpers werken uw ideeën creatief en innovatief uit tot tastbare ontwerpen.

* Ontwerp en productie van blaas- en spuitgietmatrijzen *
Passend bij uw zakelijke doelstellingen en gericht op een perfect eindresultaat, zowel voor lokale productie als export naar Europa.

* Fabricage van kunststof producten *
Onze specialisaties liggen in de vervaardiging van verpakkingsmaterialen voor cosmetica, voeding en pharmatoepassingen, alsmede van technische producten.

* Assemblage en etikettering *
Samenvoeging van diverse onderdelen tot één eindproduct, alsmede klantspecifieke opmaak en codering.

* Management *
VIETIS kan begeleiding verzorgen bij (delen van) uw projecten. Productverbeteringen, audits en kwaliteitscontroles op locatie, supply chain optimalisaties; het zijn slechts enkele van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.Categories

 

Email: info@vietis.nl

Tel. NL: +31 6 207 234 31
Tel. Ch: +86 150 004 119 13

 Adres: Vluchtoord 1, 5406 XP Uden
             Nederland

Twitter                              
https://twitter.com/vietis

Facebook
https://facebook.com

Google+
http://google.com
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu